Over ons

Huub van der Zee begon in 1976 zijn bureau aan de Loerikseweg in Houten. Inmiddels zijn er meerdere ontwerpers en tekenaars in dienst, die de ontwerpen van Huub verder uitwerken. Wij realiseren jaarlijks ruim 100 projecten in alle facetten van de architectuur. Daarbij richten wij ons met name op nieuw- en verbouw van woningen, kantoren, bedrijfspanden, sportgebouwen en zorginstellingen. Naast architectuur houden we ons ook bezig met interieur- en landschapsarchitectuur.

De lijnen bij ons bureau zijn kort; het contact is direct en persoonlijk. Onze ontwerpers werken in ateliervorm met veel passie en gedrevenheid. Belangrijkste uitgangspunt hierbij zijn de wensen van de opdrachtgever. Wij willen altijd boven het verwachtingspatroon van de klant uitstijgen om te komen met een verrassende visie op de opgave.

Wij visualiseren uw ontwerpen in zeer realistische artist impressions. Vervolgens kunnen wij uw project bouwkundig verder uitwerken, desgewenst in BIM. Naast ontwerpen en tekenen, bieden wij bouwkundig advies en procesbegeleiding van bouwprojecten. Verder kunt u bij ons terecht voor bouwtoezicht, bouwcontrole, budgetbewaking, kostencalculatie en bouwkundige opnames van bestaande panden.

 • Adres

  Loerikseweg 17

  3991 AA Houten

 • Contact

  030 637 23 32

  info@vanderzeearchitekten.nl

 • Gegevens

  KVK 12345678

  BTW NL1234.56.789.A.01

  IBAN NL12.INGB.3456.7890.12

  BIC INGBNL2A